A Carpau podem fabricar tant la peça petita,la mitjana i la gran. Utilitzem acer inoxidable,ferro i altres materials.


Els materials que generalment utilitzem són Acers inoxidables en la seva àmplia gamma (AISI 304,310,316,253ma ...) i ferro , encara que si el client ho necessita podem realitzar també petites instal·lacions elèctriques i pneumàtiques per a tot tipus de maquinària. Els acabats finals poden ser amb raig de sorra (sorrejat), polit, brillant o setinat o en ferro generalment pintat.

Podem oferir-los també el servei d'Enginyeria, podent presentar projectes per a la fabricació o millora de la seva maquinària o sistemes de treball.

En definitiva, els serveis que en Carpau els oferim i que van destinats a tot tipus de sectors, els podríem resumir en quatre apartats: Disseny-Projectes, Fabricació, Instal·lació-Muntatge i Manteniment.

FABRICACIÓ

Fabricació de tot tipus de projectes, dins d'una àmplia gamma de serveis.

INSTAL·LACIÓ

La instal·lació es realitza un cop s'ha realitzat la fabricació.

MANTENIMENT

Volem oferir-li un servei integral, que cobreixi tot el procés.

Fabricació


A Carpau posem a la seva disposició tots els nostres recursos tècnics i la nostra dilatada experiència, podent realitzar la fabricació de tot tipus de projectes, dins d'una àmplia gamma de serveis i dins el sector del metall, arribant a abastar qualsevol apartat de la indústria:
Química, Hidroelèctrica, Alimentària, Metal·lúrgica, Ferroviària, etc.

Treballem amb productes de primera qualitat i procurem oferir-li sempre la millor relació qualitat-preu. Una estreta col·laboració amb el nostre client ens permet assessorar i orientar el resultat del nostre treball i obtenir la seva plena satisfacció.

INSTAL·LACIÓ


Un cop s'ha realitzat la fabricació i la fase d'acabat final, el procés d'instal·lació i muntatge suposa un dels passos indispensables en tot projecte perquè el seu funcionament conclogui amb l'èxit desitjat.

En Carpau disposem d'un equip humà de la màxima professionalitat i qualificació , que sumats als recursos propis necessaris podem ser capaços de poder-li oferir la realització del muntatge i instal·lació i concloure així un treball de qualitat.

Manteniment


En Carpau volem oferir-li un servei integral, que cobreixi tot el procés. Des del disseny fins al lliurament final. És per tot això i com a complement a tot el descrit anteriorment, que posem a la seva disposició el nostre servei de manteniment. Un bon manteniment suposa també un major rendiment i una absoluta eficàcia que per descomptat ningú millor que el propi fabricant pot obtenir. Un equip de professionals està a la seva plena disposició per tot el que necessiti.

Si vol iniciar un nou projecte ...

A Carpau ens esforcem dia a dia per satisfer les seves expectatives i necessitats.
Contactar
Fem tot tipus de projectes i treballem conjuntament amb vostè des del seu inici fins al seu final.