A Carpau podem fabricar tant la peça petita,la mitjana i la gran. Utilitzem acer inoxidable,ferro i altres materials.


Els materials que generalment utilitzem són Acers inoxidables en la seva àmplia gamma (AISI 304,310,316,253ma ...) i ferro , encara que si el client ho necessita podem realitzar també petites instal·lacions elèctriques i pneumàtiques per a tot tipus de maquinària. Els acabats finals poden ser amb raig de sorra (sorrejat), polit, brillant o setinat o en ferro generalment pintat.

Podem oferir-los també el servei d'Enginyeria, podent presentar projectes per a la fabricació o millora de la seva maquinària o sistemes de treball.

En definitiva, els serveis que en Carpau els oferim i que van destinats a tot tipus de sectors, els podríem resumir en quatre apartats: Disseny-Projectes, Fabricació, Instal·lació-Muntatge i Manteniment.

Icono fabricación

FABRICACIÓ

Fabricació de tot tipus de projectes, dins d'una àmplia gamma de serveis.

Icono instalación

INSTAL·LACIÓ

La instal·lació es realitza un cop s'ha realitzat la fabricació.

Icono mantenimiento

MANTENIMENT

Volem oferir-li un servei integral, que cobreixi tot el procés.

Fabricació


A Carpau posem a la seva disposició tots els nostres recursos tècnics i la nostra dilatada experiència, podent realitzar la fabricació de tot tipus de projectes, dins d'una àmplia gamma de serveis i dins el sector del metall, arribant a abastar qualsevol apartat de la indústria:
Química, Hidroelèctrica, Alimentària, Metal·lúrgica, Ferroviària, etc.

Treballem amb productes de primera qualitat i procurem oferir-li sempre la millor relació qualitat-preu. Una estreta col·laboració amb el nostre client ens permet assessorar i orientar el resultat del nostre treball i obtenir la seva plena satisfacció.

Planos y piezas industriales
Trabajos con ordenador

INSTAL·LACIÓ


Un cop s'ha realitzat la fabricació i la fase d'acabat final, el procés d'instal·lació i muntatge suposa un dels passos indispensables en tot projecte perquè el seu funcionament conclogui amb l'èxit desitjat.

En Carpau disposem d'un equip humà de la màxima professionalitat i qualificació , que sumats als recursos propis necessaris podem ser capaços de poder-li oferir la realització del muntatge i instal·lació i concloure així un treball de qualitat.

Manteniment


En Carpau volem oferir-li un servei integral, que cobreixi tot el procés. Des del disseny fins al lliurament final. És per tot això i com a complement a tot el descrit anteriorment, que posem a la seva disposició el nostre servei de manteniment. Un bon manteniment suposa també un major rendiment i una absoluta eficàcia que per descomptat ningú millor que el propi fabricant pot obtenir. Un equip de professionals està a la seva plena disposició per tot el que necessiti.

Corte con radial

Si vol iniciar un nou projecte ...

A Carpau ens esforcem dia a dia per satisfer les seves expectatives i necessitats.
Contactar
Logo Carpau
Fem tot tipus de projectes i treballem conjuntament amb vostè des del seu inici fins al seu final.